Algemeen
27 oktober 2020
7 november: Dé Heesche Bingo Show (steun HVCH!)
Lees verder

We moeten het allemaal ontgelden in  deze nieuwe vorm van lock-down. Maar ondanks de maatregelen houden we van positieve energie en kijken we naar mogelijkheden. Vandaar dat HVCH is aangesloten bij Dé Heesche Bingo Show.


Zaterdag 7 november is het zover: na een succesvolle eerste editie zoeken we weer vertier en doen we mee in de tweede editie van Dé Heesche Bingo Show. 


Bingo? Ja, bingo! Uiteraard wel in een modern jasje en aangevuld met de nodige grappen, grollen, dosis entertainment en een bak ambiance. Met mooie prijzen, lokale artiesten, een leuke sfeer én je eigen natje en droogje beloofd ook deze editie weer een grandioos succes te worden!

 

En je steunt ook nog eens je eigen club!

De opbrengst van deze editie is bestemd voor verschillende Heesche verenigingen waaronder HVCH. Door mee te doen steun je niet alleen ons als vereniging maar geniet je ook zelf van een fantastische avond. Kortom, dubbel plezier!

 

Bestel nu jouw bingokaarten via www.heesch.nl 

 

Je ontvangt je bingokaarten direct per e-mail en hoeft ze enkel nog uit te printen. Ook op 7 november zal Dé Bingoshow vanaf 19.30 uur live te volgen zijn via www.heesch.nl en streamen zo rechtstreeks jouw woonkamer in.


Zorg dat je klaarzit en wat lekkers in huis haalt (van je favoriete lokale horecazaak natuurlijk) en doe mee!

Veel bingoplezier!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren