Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Hieronder een overzicht van activiteiten bij HVCH. Voor wedstrijdschema's kun je terecht op de pagina van je team (via 'senioren' of 'jeugd' in het menu) en in de Voetbal.nl-app.

zaterdag 10 juni 2023

Final league meidentoernooi KNVB

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de 'Final League'. De eerste editie vindt plaats op 10 juni en HVCH is een van de gastheren van dit nieuwe toernooi.

zondag 11 juni 2023

Horizontoernooi

Het Horizontoernooi is een voetbaltoernooi georganiseerd door stichting Horizon. Het toernooi is open voor iedereen, zowel lid van HVCH als geen lid. De opbrengst gaat naar stichting Horizon, die zich inzet voor mensen met een ziekte of handicap.

vrijdag 16 juni 2023

7x7 toernooi

zaterdag 17 juni 2023

Onder 19-toernooi

zaterdag 1 juli 2023

Nieuwe Teamdag seizoen 2023-2024

Deze dag komen alle jeugdleden in de nieuwe teamsamenstelling bij elkaar om kennis te maken, afspaken te maken en de nodige zaken te regelen om aan de start van het nieuwe seizoen goed voorbereid aan de start te staan. Alle jeugdspelers worden hier verwacht met minimaal één van de ouders.

donderdag 6 juli 2023

Bestuursvergadering

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren