Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Een grote vereniging als HVCH kan niet bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. We verwachten dan ook dat ieder lid zijn of haar steentje zal bijdragen aan onze mooie vereniging. Iedere bijdrage, hoe klein ook, wordt zeer op prijs gesteld!!

 

Om al onze leden plezier in hun sport te laten beleven is HVCH op zoek naar goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Wij waarderen het enorm als jij een paar uurtjes van je vrije tijd aan HVCH kan besteden. Graag maakt HVCH gebruik van jouw vaardigheden om het team van vrijwilligers te versterken.


Kijk eens naar de vacatures die we op de site hebben staan onder het kopje "vrijwilligers" - "vacatures". Er zit vast iets tussen waarmee je ons kunt helpen. Spreekt geen van de openstaande vacatures je aan, maar zou je toch graag iets willen doen voor onze blauw-witten? Meld je dan aan. Samen kijken we wat wél past.
                                                                                          .

Vrijwilliger worden?
Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Onze commissie Vrijwilligers en Organisatie neemt dan contact met je op!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen