Huisregelement kledingsponsors

Huisregelement kledingsponsors

Een sponsor kan bij HVCH een kleding(sponsor)pakket voor een team bestellen bestaande uit:

  • HVCH shirt en broek
  • HVCH sokken (optioneel)
  • Trainingspak (optioneel)
  • Trainingstenue (optioneel)
  • Polo’s / shirts, voor buiten het veld (optioneel)
  • Rugzak of sporttas (optioneel)

 

Het kledingpakket is eigendom van sponsor en wordt ter beschikking gesteld aan HVCH. Het wordt in bruikleen uitgegeven aan de spe(e)l(st)ers, hieronder genaamd het team. Het team is samen met leiders, trainers en ouders verantwoordelijk voor:

  • Het in goede staat houden van de tenues;
  • Het compleet (in goede orde) inleveren van de kleding aan het eind van het seizoen.

 

Het kledingpakket blijft gedurende ieder seizoen bij dezelfde lichting. Wordt een team gesponsord, bijvoorbeeld JO11-2, dan worden de kledingpakketten het daarop volgende seizoen wederom uitgegeven aan een JO11-team en gaan niet mee over naar een JO12- of JO13-team. Het toekennen van de kledingpakketten aan een team gebeurt door HVCH. Daarbij wordt met de voorkeur van de sponsors, zo veel als mogelijk rekening gehouden.

 

Er komen geen initialen op de kleding, alleen nummers. Elke spe(e)l(st)er krijgt van de leider een nummer toegewezen. Daarmee worden shirts, broeken en/of trainingspakken en/of tassen met nummer op naam uitgegeven door de leiders. De kosten bij het ontbreken van kleding en/of het niet in goede staat zijn worden via de leider verhaald op desbetreffende ouders en/of speler.

 

Macron store Deurne is als huisleverancier verbonden aan onze vereniging. Concreet houdt dit in dat Macron de exclusieve leverancier is van onze kleding en materialen. HVCH hecht veel waarde aan uniformiteit van ons tenue en vindt de samenwerking met Macron erg belangrijk. Rechtstreeks bij Macron bestellen van het kledingpakket is niet mogelijk. Alle bestellingen worden gedaan via sponsoring@hvch.nl.

 

Onze teams zijn verplicht om tijdens de wedstrijddagen en de voorbereiding alleen gesponsorde kleding van het merk Macron te dragen voorzien van een HVCH logo. Andere kledingmerken zijn niet toegestaan. Macron heeft het exclusieve recht gekregen om het HVCH logo te gebruiken voor de kleding. Door het bestuur is voorgeschreven dat alle nieuwe gesponsorde kledingpakketten van het merk Macron moeten zijn.

 

Voor bestellingen en vragen over sponsoring kunt u contact opnemen via het e-mailadres: sponsoring@hvch.nl.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen