Instructie opbergen materialen ivm maairobots

Instructie opbergen materialen ivm maairobots

Vier robotmaaiers houden de velden bij HVCH strak, en dat kan alleen als ieder lid na een training of wedstrijd de materialen (doelen, netten en hoekvlaggen) opbergt op daarvoor aangegeven of gemarkeerde vakken. De robots starten namelijk na de trainings- en speeltijden automatisch op met hun werkzaamheden. Een achtergelaten goal, hoekvlag of doelnet leidt onherroepelijk tot schade aan de spelmaterialen en de maairobots.

 

Indien de robotmaaiers vastlopen, wordt naast de schade die we oplopen, ook kostbare maaitijd gemist en is een onverzorgde grasmat het gevolg. Dat willen we met zijn allen niet. Help elkaar, herinner elkaar en ruim even als team op (vele handen maken licht werk).

 

De instructie

Ten behoeve van de maairobots is het absoluut noodzakelijk dat na trainingen en wedstrijden de spelmaterialen (doelen, netten en hoekvlaggen) na gebruik worden geparkeerd op de daarvoor aangegeven of gemarkeerde vakken. Na iedere training/wedstrijd/activiteit dienen de spelmaterialen verwijderd te worden van de speel- en trainingsvelden, dit is een verantwoordelijkheid van het (thuis) spelende of trainende team en haar begeleiding.

 

De verantwoordelijkheid kan alleen dan pas doorgeschoven worden als een opvolgend team de spelmaterialen overneemt op de plek zoals ze op dat moment staan. Pas als een opvolgend team en/of begeleiding bevestigt aan het thans spelende/trainende team om de materialen 1 op 1 over te nemen, gaat de verantwoordelijkheid over op de opvolgende gebruiker. Is dat niet het geval dan moeten de spelmaterialen (doelen en hoekvlaggen) verwijderd worden en de netten van de doelen omhoog gehangen te worden!

 

Op onderstaande plattegronden is in het geel aangegeven wat de safe-zones zijn, waar de robotmaaiers niet kunnen komen, te weten:

 

Veld 1, 3, 4 en 5: achter scorebord, achter ballenvanger parkeerplaats veld 3, in hoek veld 3 en 4, in hoek veld 4 en 5, in laagbegroeiing zijde Asterstraat achter veld 4 en schuine zijde tegen hoofdveld naast veld 3.

 

 

Veld 6, 7, 8 en 9: tussen de lichtmasten 1 en 3 van veld 7 en 8 en tegen het handbalveld langs veld 6

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen