G- Voetbal bij HVCH

G- Voetbal bij HVCH

G-voetbal is bedoeld voor mensen met een beperking, waardoor zij niet in staat zijn om deel te nemen aan de reguliere competitie. HVCH legt de nadruk op de kwaliteiten van de individuele spelers. Bij HVCH zijn er momenteel twee senioren G-teams die deelnemen aan de competitie.

 

Trainingen

De senioren trainen in de periode van september t/m november en van maart t/m mei op de maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Het trainingsschema wordt gepubliceerd op de website. Hier vind je ook de datum van de eerste training terug. De training wordt verzorgd door een trainer en een of meer vrijwilligers voor de extra begeleiding. Er wordt begonnen met een warming-up. Daarna wordt er aan de vaardigheden en oefeningen gewerkt. Dit gebeurt over het algemeen in meerdere groepen om zo intensief mogelijk bezig te zijn. Er wordt een sportieve outfit verwacht tijdens de trainingen. Scheenbeschermers en voetbalschoenen zijn verplicht.

 

Wedstrijden

De senioren nemen deel aan de competitie, met de zaterdag als wedstrijddag. Wedstrijdduur: 2 x 30 minuten.

 

Lid worden? 

Er wordt de mogelijkheid geboden om vrijblijvend drie keer mee te komen trainen. Als men de keus maakt om lid te worden, wordt de contributie zo spoedig mogelijk geïnd. Bekijk de contributie-pagina voor de actuele kosten. Naast de contributie wordt er een bescheiden bedrag gevraagd om de rijkosten naar de wedstrijden te kunnen financieren.

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de homepage. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Carolien Florussen (06-13909377) of Willian van Griensven (06-14935428).

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen