Mini's

Mini's

Iedere woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:30 uur kunnen 5-jarigen kennis maken met voetbal. Er wordt op een speelse manier getraind om deze jonge voetballers/-sters de beginselen van het voetbal te leren met o.a. dribbelen, scoren maar ook vallen, botsen en trainen in groepsverband. 

Leeftijd : Men moet 5 jaar zijn wil men starten met de mini’s.
Kleedkamer : Is beschikbaar om eventueel na training te douchen.
Tenue:  Trainingskleren, bijv. korte broek en T-shirt, (als het koud is warmere kleding), scheenbeschermers en voetbalschoenen.

Trainingen in twee perioden van drie maanden per seizoen: van maart tot en met mei én van september tot en met november. In de vakanties wordt er niet getraind.

Contributie: bedraagt € 35,00 voor een periode van drie maanden. 

Proeftraining: Wanneer een mini nog niet zeker weet of hij/zij het voetbal leuk vindt, is er de mogelijkheid om één proeftraining te doen.

 

Instromen is mogelijk tot een maximum van 24 kinderen. 


Wanneer je een keertje niet kunt komen, dit graag even doorgeven aan Margret Vogels via de onderstaande mail.
Bij slechte weersomstandigheden wordt er niet getraind. Dit wordt zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd. Ook op het sportpark zal het aangegeven worden.

 

Conform de regels van de KNVB gaan bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen alle kinderen die 6 zijn of in dat jaar nog 6 worden over naar de JO7. Het geboortejaar is leidend bij de overgang naar de JO7. 


Aanmelden voor de mini's kan door middel van het aanmeldingsformulier. Dit kan via de knop: Lid worden.

Wil je nog meer informatie over de mini’s? Neem dan contact op met de coördinator van de mini’s, Margret Vogels, email: coordinatorenminis@hvch.nl. En wil je als ouders ook iets betekenen voor de club? Meld je dan aan via vrijwilligers@hvch.nl.   

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
22 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen