Mini's

Mini's

Iedere woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:30 uur kunnen 5 jarigen kennis maken met voetbal. Er wordt op een speelse manier getraind om deze jonge voetballers/-sters de beginselen van het voetbal te leren met o.a. dribbelen, scoren maar ook vallen, botsen en trainen in groepsverband. 

Leeftijd : Men moet 5 jaar zijn wil men starten met de mini’s.
Kleedkamer : Is beschikbaar om eventueel na training te douchen.
Tenue:  Trainingskleren, bijv. korte broek en T-shirt, (als het koud is warmere kleding), scheenbeschermers en voetbalschoenen.

Trainingen in twee perioden van drie maanden per seizoen: van maart tot en met mei én van september tot en met november. In de vakanties wordt er niet getraind.

Contributie: bedraagt € 29,50 voor een periode van drie maanden. 

 

Instromen is mogelijk tot een maximum van 24 kinderen.
Wanneer je een keertje niet kunt komen, dit graag even doorgeven aan Margret Vogel 0412-452111 of via de onderstaande mail.
Bij slechte weersomstandigheden wordt er niet getraind. Dit wordt zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd. Ook op het sportpark zal het aangegeven worden.


Aanmelden kan door middel van het aanmeldingsformulier. Dit formulier kun je vinden op de site van H.V.C.H. :

www.hvch.nl | tabblad -Informatie | tabblad – Lidmaatschap | aanmelden.

Wil je nog meer informatie over de mini’s? Neem dan contact op met de coördinator van de mini’s, Margret Vogels, tel. 452111, email: coordinatorenminis@hvch.nl

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
20 okt
14:00 uur
Leones 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren