Algemeen
10 november 2022
Algemene Ledenvergadering
Lees meer n.a.v. de ALV...

Op dinsdag 8 november jl. legde het bestuur verantwoording af aan de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering. Hoofdtrainer Marc vd Ven vervroegde de training van de heren 1 om de selectiespelers nog meer deelgenoot te maken van het reilen en zeilen binnen de club. De leverde een aantal goede vragen op van de kant van de jonge mannen.

Een van de punten van aandacht tijdens de vergadering waren ook hier de energieprijzen. We willen z.s.m. de accommodatie meer verduurzamen. Echter zullen we op korte termijn met een maatregel moeten komen om de hoge rekening op dit moment op te vangen. Vandaar dat de vergadering heeft ingestemd met een eenmalige energietoeslag van € 25,- per spelend lid.  Hoe en wat verder zal binnenkort duidelijk worden gecommuniceerd. Naast deze eenmalige toeslag zijn er al acties uitgezet om ons gasverbruik beter in beeld te krijgen en te verlagen. De contributie zal voor komend seizoen hetzelfde blijven.
Mede door veel stemmen van onze leden hebben we begin dit jaar een bijdrage van de Rabobank gewonnen voor de verduurzaming van ons gebouw. We gaan in ieder geval dit seizoen nog zonnepanelen realiseren op ons gebouw.

Een opkomst van ruim 50 leden in totaal zorgde voor een levendige discussie. Alle bestuursleden gaven een uiteenzetting van wat er het afgelopen jaar bereikt is en wat voor de komende tijd aandachtspunten/actiepunten zijn. Daarnaast werden Joris Priem (voetbalzaken) en Ricco Kokshoorn (vrijwilligers) herkozen als bestuurslid. Heel mooi dat we weer met dit team door kunnen en beide heren natuurlijk gefeliciteerd met de herverkiezing en veel succes in jullie volgende bestuursperiode.


Afgelopen zaterdag heeft het bestuur de bekende Heidag gehad. Deze keer werd de meeste tijd met alleen de bestuursleden om te kijken hoe we er als bestuur voorstaan. Hoe voelen we ons? Wat gaat er goed? Waar laten we dingen liggen en hoe kunnen samen met de leden dingen nog beter oppakken.

In de middag zijn Twan Vrijssen en Lucien de Groot aangesloten om mede te kijken hoe we 'het samen doen met de leden' nog beter aan kunnen pakken, zodat we ook voor de toekomst hier duurzaam in zijn. De samenwerking met Lucien wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
04 dec.
14:00 uur
Sportclub Silvolde
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren