Jeugd
11 oktober 2021
Becoss sponsort tassen aan Jo9-1
Lees verder...

Drie keer per week komt de JO9-1 van HVCH naar sportpark de Braaken om te doen wat ze het leukst vinden, voetballen! En wat is er fijner om dan je spullen mee te nemen in een voetbalrugzak? Becoss heeft er voor dit team voor gezorgd dat alle spelers met een mooie tas op pad kunnen.

Elke maandag en woensdag traint het team vol overgave. Het is een leergierig team dat laat zien dat ze in de eerste weken van het seizoen al weer een hoop geleerd hebben. Vol enthousiasme staan ze op zaterdag te trappelen om aan de wedstrijden te beginnen. En daarin staan ze met z’n allen hun mannetje (en vrouwtje). Sommige tegenstanders blijken nog een maatje te groot te zijn, maar ze laten zien dat ze voor niemand bang hoeven te zijn. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de volgende cyclus van wedstrijden.

Becoss is voor HVCH geen onbekende sponsor. In de afgelopen jaren heeft Becoss al laten zien de jeugdafdeling van HVCH een warm hart toe te dragen. Dat bleek eerder dit seizoen ook al toen er nieuwe hesjes nodig waren voor alle teams en Paul en Maggy Peters ook deze voor hun rekening namen.

Becoss is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Ze publiceren en creëren een helder overzicht in alle vacatures, beheren de binnenkomende sollicitaties en matchen kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss, een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling.

Paul en Maggy, namens spelers, leiding en ouders hartelijk dank voor jullie bijdrage!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 okt.
14:00 uur
NEC 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren