Senioren
12 september 2023
Bekeravond bij HVCH
Gratis consumptiebon voor jeugdleden...

In de tweede ronde van de landelijke TOTO KNVB Beker neemt HVCH het op 20 september op tegen de gerenommeerde tweededivisieclub en vaste klant in het bekertoernooi, De Treffers. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt op sportpark De Braaken in Heesch. 

 

Nadat vorig jaar de halve finale van het regionale bekertoernooi werd gehaald en dit seizoen Veensche Boys werd uitgeschakeld in de eerste ronde, kijken we uit naar een prachtige pot voetbal. De winnaar van het duel gaat door naar de derde ronde, waar ook eredivisie- en eerste divsieclubs instromen. We hopen op zoveel mogelijk support voor de Heeschenaren, zodat we het De Treffers zo moeilijk mogelijk kunnen maken en mogelijk voor een stunt kunnen zorgen.

 

Entree is voor leden en seizoenskaarthouders uiteraard gratis. Jeugdleden die in hun blauw-witte shirt naar de wedstrijd komen, ontvangen bij de kassa 1 gratis consumptiebon. Vergeet niet om ook je ouders mee te nemen! Na afloop van de wedstrijd is de kantine geopend tot 00:00 uur met een DJ. Hopelijk kunnen we dan een mooi resultaat van HVCH vieren!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes