Algemeen
27 maart 2019
Biljarttoernooi 2019
Deze winter is weer een gezellig biljarttoernooi gehouden door de Club van 50. Peter Gloudemans mocht zich na een spannende eindstrijd de grote winnaar noemen. Hieronder vind u een verslag van het toernooi!

HVCH Biljartcompetitie 2019

Dit jaar, na een jaar tussenstop i.v.m. met de bouw van de nieuwe kantine, weer een biljartcompetitie georganiseerd door de club van 50. Drieënveertig mannen en één vrouw hadden zich opgegeven om mee te strijden wie zich de biljartkampioen HVCH 2019 mocht gaan noemen. Half januari werd de eerste wedstrijd gespeeld. Elke dinsdag- en donderdagavond werden de voorrondes afgewerkt zodat we uiteindelijk, halverwege maart, acht finalisten zouden overhouden. 

 

Finaledag op 23 maart 

Op zaterdag 23 maart was het dan zover. Om 12.30 werd er geloot tussen de  wie tegen wie moest spelen. Uiteindelijk bleken Jo Raaijmakers, Joey Heesakkers, Peter Gloudemans en Hans Romme de sterkste vier te zijn. Uiteindelijk hebben Jo Raaijmakers en Joey Heesakkers gestreden om de 3e en 4e plaats, die werd gewonnen door Joey Heesakkers.

 

De finale werd gespeeld tussen Peter Gloudemans en Hans Romme, deze 2 waren goed tegen elkaar opgewassen want de wedstrijd eindigde in een remise, dus er moest een verlening komen van ieder 5 beurten, in deze 5 beurten was Peter de zenuwen beter de baas dan Hans . Hij maakte 9 caramboles en Hans wist er 8 tegenover te zetten. Al met al een zinderende finale met uiteindelijk een terechte winnaar.

 

Deze spannende middag werd tegen half 6 afgesloten met de prijsuitreiking, waarbij de laatste 4 een enveloppe met inhoud in ontvangst mochten nemen, ook kreeg ze een prachtige bokaal, dit jaar wederom beschikbaar gesteld door van Venrooij transport en Peter mocht ook de HVCH wisselbeker in ontvangst nemen.

 

Met dank aan het kantinepersoneel, HVCH, Club van 50, Frank van Venrooij (sponsor bokalen) en voor het mede organiseren van het toernooi; Peter Gloudemans

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren