30 september 2019
Brabantia - HVCH 2-3
lees verder...

Gisteren speelde HVCH de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Dit keer uit tegen Brabantia. HVCH miste enkele geblesseerde spelers, waaronder de broertjes Joey en Roy Vissers, maar de overige spelers pakte het goed op.

In de eerste helft had HVCH duidelijk de overhand. Echter, we wisten niet te scoren. Balverlies in de achterste linie en de daaropvolgende overtreding, leverde Brabantia een buitenkansje op. De penalty werd door hen benut (1-0). Direct na de rust werd de stand door Robin Knapp en Tim Kamp omgezet in een 1-2 voorsprong. Toen Stijn van den Hurk in de 80e minuut de 1-3 in het doel tikte, leek de wedstrijd gespeeld. Brabantia kwam echter in de laatste minuten nog terug op 2-3. In de extra tijd, bijna zeven minuten liet de scheidsrechter doorspelen, werd het toen toch nog spannend. De punten gingen echter mee naar Heesch.

Door de overwinning staat HVCH nu op de eerste plaats in de competitie.

Ruud Schobbers heeft gisteren weer mooie sportfoto's gemaakt van de wedstrijd. Klik op de volgende link om ze allemaal te bekijken.

Deze van een juichende Stijn van den Hurk wilde we jullie niet onthouden!!