Algemeen
23 augustus 2020
corona en HVCH seizoen 2020-2021
Lees verder...

Deze week starten we als HVCH (gelukkig) weer met trainingen, wedstrijden en zo voort. Er bereiken de club diverse vragen over hoe HVCH met corona omgaat. Uitgangspunt is en blijft voor iedereen: de afgekondigde maatregelen vanuit de overheid/RIVM zijn leidend!

 

  • Ben je positief getest, ziekelijk (hoesten, geen geur of smaak), verkouden of heb je verhoging? Blijf echt thuis en vermijd de club.
  • Ben je getest en nog geen uitslag, dan wordt je geacht thuis te blijven.
  • Ben je minder dan 14 dagen geleden in oranje gebied of getest geweest, we zien je graag weer vanaf de 15e dag na je verblijf/test. 

Verder kun je op de website van de KNVB ook het protocol vinden dat op dit moment voor sportverenigingen geldt. Voor het uitgebreide protocol zie: https://nocnsf.nl/media/3499/nocnsf-protocol-verantwoord-sporten-v16.pdf  

 

De afgelopen week hebben we de HVCH-accommodatie verder ingericht met coronavoorzieningen en bij iedere ingang zijn naast de posters met maatregelen en richtlijnen ook standaarden geplaatst met desinfecterende vloeistof. We verwachten van iedere bezoeker dat hier ook consequent gebruik van gemaakt wordt.

 

Ten aanzien van de kleedlokalen is het niet mogelijk om senioren teams te voorzien van dubbele kleedgelegenheid, om die reden geldt bij meer dan 8 x 18+ als regels:

  • Gefaseerd omkleden / douchen, met als richttijd max 10 minuten per persoon, (wedstrijd)besprekingen dienen op het veld gevoerd te worden om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.
  • Optioneel maakt een (heel) seniorenteam gebruik van mondmaskers, waardoor omkleden als heel team kan plaatsvinden, gefaseerd douchen met 1,5 meter afstand.
  • Eventueel gebruik 2e lokaal NA de wedstrijd/training uitsluitend na instemming / toewijzing door medewerkers wedstrijdsecretariaat.
  • In gevallen waar de afstand niet gewaarborgd kan worden, wordt eenieder sterk geadviseerd gebruik te maken van een mondmasker binnen de gebouwen.

Ten aanzien van de kantine zijn in de kantine diverse looplijnen en actievakken aangebracht, houd ten alle tijden de 1,5 meter afstand in acht. Bij verblijf langer dan 5 minuten in de kantine wordt je gevraagd de aanwezigheidsregistratie in te vullen. Bij weigering om gegevens te noteren wordt je vriendelijk verzocht de kantine te verlaten. Iedereen dient bij verblijf in de kantine te gaan zitten, met uitzondering van doen van bestellingen/afhalingen aan de bar. De maximale capaciteit van de kantine is bepaald op 100 personen.

 

Alléén samen kunnen we corona verslaan.

 

De beknopte informatie waaraan iedereen zich moet houden, vind je op de posters die je rondom het sportpark vindt. Klik  hier om nu al meteen te zien waaraan je je moet houden. 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zaterdag
03 okt.
18:00 uur
SV TOP
HVCH
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren