Algemeen
24 september 2020
Corona en kantine 2
Lees verder...

Het algemeen bestuur stelt met tevredenheid vast dat de ingestelde kantine maatregelen effect sorteren, maar de onderlinge afstand echt onvoldoende in acht wordt genomen. Daarnaast zien we ook dat er eigenhandig uitleg aan regels wordt gegeven, daarom nogmaals een korte opsomming:

 

1. Capaciteit kantine 100 personen, capaciteit tenten 60 personen, alles zittend aan tafels met 1,5 meter afstand. En er geldt "vol is vol", ga dan bij het signaal VOL ook niet de kantine of tent in.

2. Uitspelende senioren teams worden geacht hun derde helft elders te laten plaatsvinden en mogen NIET de kantine of tent in.

3. Toeschouwers van thuisspelende teams zijn net als de thuisspelende teams welkom in kantine en tent.  Van toeschouwers van uitwedstrijden die terugkeren bij HVCH wordt verwacht dat ze ook hun derde helft elders doorbrengen.

4. Stoelen en tafels laten staan en registratie is verplicht.

 

Zoals u kunt lezen richten we ons volledig op de zondagorganisatie en is gebleken dat de uit- en thuismaatregel op zaterdag voor jeugdteams kan worden opgeheven, omdat de pieken in bezoekeraaantallen bij nader inzien beheersbaar zijn gebleken.

 

Wij vertrouwen op uw sportieve plicht en ondersteuning van deze nog steeds hoognodige maatregelen. Stay safe!

 

Bestuur HVCH

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
15 nov.
14:30 uur
HVCH
Berghem Sport
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren