Algemeen
7 november 2021
Corona-maatregelen
Lees verder...

Beste leden en gasten van HVCH,  
  
Per zaterdag 6 november 2021 zijn er -helaas- weer nieuwe corona-maatregelen ingegaan. Deze zijn niet alleen noodzakelijk om de gezondheidssituatie onder controle te houden, maar ook om ons ‘normale leven’ te blijven leven, zowel sportief als sociaal en economisch. 
 
Ook wij als voetbalvereniging willen niets liever dan lekker voetballen, wedstrijden spelen en samen genieten van onze sociale contacten op het sportpark, zeker ook in de kantine. We willen absoluut niet terecht komen in een situatie als afgelopen twee seizoenen, met stilgelegde competities en gesloten kantines. Dat wil het Bestuur niet, dat wil niemand! Daarom is het van het grootste belang dat we dit SAMEN doen. Alleen SAMEN houden we de boel onder controle. SAMEN moeten we onze verantwoordelijkheden nemen. En dat kan, immers: SAMEN ZIJN WE HVCH! 
 
Wat betekent dit:

 

  • Het begint bij het naleven van de standaardregels: heb je klachten, dan laat je je testen en blijf je thuis. Was je handen regelmatig, nies in je ellenboog, geef geen handen etc..  
  • Houd afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte. Minimaliseer je contacten.
  • Draag het mondmasker waar dat voorgeschreven is.
  • Toegang tot de binnen-accommodatie alleen als je in het bezit bent van een GROENE coronacheck, de QR code. Deze geldt voor kleedkamers en kantine en is van toepassing voor iedereen die het gebouw in wil en geen functie heeft op dat moment.  
  • Er zal actief gecontroleerd worden op een geldige QR code.  
  • Veel belangrijker is echter dat IEDEREEN hierin zijn verantwoordelijkheid neemt. Ben je niet gevaccineerd, genezen of getest, dan ben je binnen helaas niet welkom.  
  • Dit is ook een oproep aan de teams: bespreek dit in je teams en neem de juiste actie.  
  • We willen niemand uitsluiten, maar in het belang van iedereen is handhaving van de regels van het grootste belang. We willen toch allemaal een ‘normaal seizoen’?   

Om de controle op de QR-codes naar de kantine actief in te vullen, doen we een beroep op alle leden. Zonder extra vrijwilligers lukt het niet om de corona-check uit te voeren, met alle risico’s van dien.  
 
Alle senioren-teams vragen we om als groep de controles op zich te nemen gedurende (een deel van) een bepaalde zondag. Als elk senioren-team een blok op zich neemt, dan komen we met 22 teams een heel eind! Er zal gezorgd worden voor passende instructies en voor een passende beloning.   
 
Meld je aan per email naar: secretaris@hvch.nl 
 
Blijf gezond. Samen zijn we HVCH! 
  
Bestuur HVCH 
 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren