Algemeen
24 september 2021
coronamaatregelen per 25/9/21
Lees verder...

Wellicht heeft iedereen het inmiddels al wel gehoord. De coronamaatregelen worden wat versoepeld. Mondkapjes zijn bijna overal verleden tijd, 1,5 meter afstand houden hoeft ook niet meer, maar wel moet je op een aantal plaatsen je coronacheck-app laten zien. 

Zo ook in sportkantines en dus ook in een gedeelte van de kantine van HVCH.

 

Bijgaande poster zal vanaf dit weekend in onze sportkantine hangen en wij vragen eenieder om zich aan deze regels te houden. 

Verder hebben alle leiders en trainers hebben onderstaande mail ontvangen en zijn verzocht deze mail door te sturen naar hun teamleden: . 

 

"Zoals jullie weten zijn de corona-regels met ingang van vandaag gewijzigd en verruimd. De anderhalve meterregel en andere beperkingen zijn grotendeels officieel vervallen, in plaats daarvan speelt de Corona-pas / check-app nu een belangrijke rol om te zorgen dat we het virus onder controle houden. Deze corona-app (gevaccineerd, genezen of recent getest) bepaalt of je toegang krijgt tot horeca-zaken en dus ook de voetbalkantines. ‘Groen’ betekent dat je naar binnen mag en mag genieten van de gastvrijheid.

 

HVCH volgt uiteraard ook de richtlijnen van de overheid en de KNVB. Dit betekent:

  • Geen beperkingen op en om het veld,
  • Zonder ‘groene app’ mag je op het terras zitten en eten en drinken afhalen aan de bar; je mag echter NIET gaan zitten in de kantine,
  • Met ‘groene app’ mag je zonder beperkingen de kantine in (het ‘afgezette deel’).

Om dit te handhaven staat er bij de ingang van de kantine een Corona-app scanner waarop je je moet aanmelden als je de kantine betreedt. Geeft deze een groene bevestiging, dan mag je naar binnen. Vraag aan jullie als leiders van de teams:

Bespreek de nieuwe regels binnen je team en neem de verantwoordelijkheid dat alleen de mensen met het ‘groene bewijs’ de kantine ingaan,
Spreek elkaar aan en maak goede afspraken (ga eventueel buiten op het terras zitten),
Gun elkaar de ruimte en blijf de basisregels naleven (ziek/verkouden is thuis blijven, handen wassen, hygiëne).
 

We wensen jullie allemaal weer veel voetbalplezier en een aangename derde helft. Laten we zorgen dat we corona onder controle houden, want niemand wil een seizoen als afgelopen jaar."

 

Bedankt voor jullie medewerking! Want alleen samen krijgen we corona onder controle...

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 okt.
14:00 uur
NEC 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren