Algemeen
11 september 2022
Daverende climax HVCH jubileumjaar
HVCH Vrouwen - oud-internationals Oranje: 3-2 en Moerse Boys – HVCH: 2-3

Dit weekend stonden de slotactiviteiten op het programma van ’90 jaar HVCH en 50 jaar vrouwenvoetbal in Heesch’. Op vrijdagavond werd er een goed feestje gevierd door alle HVCH-leden, maar op zondag was iedereen weer fit. En hoe!

 

De HVCH Vrouwen speelden een memorabele wedstrijd tegen een team van oud-Oranje internationals, met de Heesche Kirsten van de Ven in de gelederen. Voor de HVCH vrouwen was dit een schitterend affiche en een mooie gelegenheid om te zien hoe goed ze nou eigenlijk zijn.

 

De HVCH vrouwen waren scherp. Bij rust leidde blauw-wit al met 3-0 na vloeiende aanvallen, drie maal afgerond door de snelle Els Kolff. De oud-leeuwinnen konden dat natuurlijk niet hebben en gingen in de tweede helft vol voor eerherstel. Heesche Kirsten van de Ven maakte de 3-1 en ook de 3-2 viel nog. Een scrimmage vlak voor tijd leek zelfs nog de gelijkmaker in te leiden, maar HVCH hield stand en ging trots met 3-2 van het veld.

 

Er waren nog veel foto-momenten voor alle jonge (en oude) meiden met de oud-internationals en ook HVCH Vrouwen-sponsor Van de Wetering werd volop in het zonnetje gezet. Aansluitend volgde een gezellige derde helft waaraan ook de oranje-dames enthousiast deelnamen. Een perfecte dag ter afsluiting van 50 jaar vrouwenvoetbal in Heesch.   

 

De mannen van HVCH1 konden helaas geen getuige zijn van dit HVCH-Oranje feestje. Zij traden aan in Zundert voor de derde competitiewedstrijd tegen Moerse Boys. Koploper HVCH deed wederom goede zaken. Voor de derde keer op rij gingen de drie punten in de Heesche pocket!

Joey Vissers was in het eerste half uur al twee keer succesvol, maar Moerse Daan van den Broek scoorde voor rust nog tegen. Via een benutte penalty (wederom) kwam MB op gelijke hoogte, maar HVCH was veerkrachtig: in de 80e minuut maakte Milan Raijmaekers de winnende 2-3 voor HVCH.

 

Heesch wrijft zich in de ogen: de HVCH vrouwen winnen van Oranje en de mannen staan met 9 uit 3 bovenaan in de 4e Divisie. Dat HVCH 2 won van Deso 1 was dan ook geen verrassing meer… Maar we blijven wel met beide voetjes op aarde in Heesch.

 

Link naar de foto's: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2022/Other/20220911-HVCH-VR1-Oud-Intenationals-VR-3-2/ 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
02 okt.
14:30 uur
HVCH
Longa '30
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren