Algemeen
10 oktober 2020
De Voetbal BSO zeer goed van start
Lees verder...

De Voetbal BSO bij H.V.C.H. kent een hele goede start. Vanaf maandag 24 augustus zijn 26 kinderen in de eerste week gestart, waarna 7 aanmeldingen volgden!

 

Initiatiefnemer Roy de Haan, tevens hoofdtrainer van H.V.C.H. , hierover: "We hebben een onwijs leuke eerste maand achter de rug! Dagelijks spelen kinderen zowel binnen als buiten waar naast voetballen er ook fanatiek wordt gebasketbald, gehockeyd en met pijl en boog geschoten. We zijn eveneens regelmatig naar externe speelplekken zoals het speelbos en binnen- en buiten speelplaatsen geweest, waar stevig is geklimd en geklauterd. Enkele kinderen eten bij ons en lopen vanuit de BSO direct door naar de training van hun eigen team bij H.V.C.H. Hierdoor worden zowel ouders als kinderen ontlast".  

 

Door de voorspoedige start lopen de groepen al vol en dat is de reden dat de BSO per 1 oktober een nieuwe pedagogische medewerker heeft aangesteld om het aantal kindplaatsen uit te breiden. "In Lloyd hebben we een nieuwe sportieve jongeman gevonden welke goed aansluit op de behoefte van de aanwezige kinderen. Door zijn aanwezigheid zijn we als BSO in staat meer kinderen een plekje te gaan geven op de BSO waardoor we nóg beter in staat zijn te differentiëren op leeftijd, voorkeur en spelniveau tijdens activiteiten.

Kinderen kunnen te allen tijde een keertje komen kijken of proefdraaien om te bepalen of onze BSO goed bij hen aansluit".

 

Voor meer informatie kunnen ouders www.devoetbalbso.nl of @voetbalbsoheesch via Instagram bezoeken. 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren