Algemeen
24 april 2018
Doe je ook mee met het HORIZON-voetbaltoernooi?
Op zondag 10 juni is er weer het jaarlijkse HORIZON-voetbaltoernooi bij HVCH. Zowel voor recreatieve als prestatieve teams en ook supporters belooft het een leuke dag te worden. Doe je ook mee?

Beste voetbalvrienden,

 

Hierbij alweer de 42e uitnodiging voor het Horizon voetbaltoernooi in Heesch.

 

Ons 40-jarig jubileum twee jaar geleden was een daverend succes evenals afgelopen jaar, deze zijn zeker niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het waren sportief gezien hele mooie dagen, zeker ook door jullie gezelligheid en bijbehorende giften en verteer. Een goede opbrengst voor het goede doel (Horizon Heesch) en met een discotheek met een zanger die het tot in de late uurtjes gezellig maken, dat is ook wat we dit jaar weer voor ogen hebben.

 

Voor komend jaar geldt hetzelfde als afgelopen twee jaren, we spelen in twee gescheiden poules, een prestatieve- en een recreatieve poule. Dit zijn twee complete competities, dus je komt elkaar op het veld niet meer tegen. Ook is het wedstrijdschema zo opgesteld, dat iedereen het gehele toernooi speelt, tot aan de finale.

 

Zoals al vermeld kun je jezelf inschrijven in een recreatieve of prestatieve poule, al naar gelang leeftijd en (voetbal)kwaliteiten. We proberen met de indeling uiteraard zo goed mogelijk met een ieders voorkeur om te gaan. Onderstaand zie je zo’n beetje de verschillen tussen beide poules. Naast het voetbal komt ook dit jaar het spel “trap een kratje van het latje” weer terug, en uiteraard wordt er ook dit jaar weer aan de kinderen gedacht.

Na het toernooi sluiten we gezellig af met onze discotheek, misschien wel op het terras. Wij menen op deze manier dit jaar wederom een origineel en dagvullend programma te hebben samengesteld voor zowel jong en oud. Winnaars, vrienden, families en kinderen, neutrale toeschouwers, iedereen zal zich op deze dag volop kunnen vermaken.

 

Ook dit jaar maken we weer gebruik van de accommodatie van vv HVCH, en we spelen ons mini-voetbal-toernooi dit jaar op zondag 10 juni 2018.

 

Werkgroep Horizon

Wedstrijd secretariaat: De Ploeg 30

5384 HN Heesch

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
27 jan
14:30 uur
HVCH 1
Volharding 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren