Jeugd
26 mei 2024
Eerste voetbalcontract voor de mini’s
Lees verder…

Zaterdagochtend 25 mei kregen 26 mini’s van voetbalvereniging HVCH hun eerste voetbalcontract. Voor deze bijzondere gebeurtenis werden zij met hun (groot-)ouders ontvangen op de tribune bij het hoofdveld van HVCH.

 

Voorzitter Laurens Gloudemans heette de spelertjes en hun fans van harte welkom. Hij bedankte de vrijwilligers die deze ochtend hadden georganiseerd. Ook sprak hij speciale dank uit, met bloemen en applaus, voor de trainers van de mini’s!

 

Daarna kreeg Marc van de Ven, trainer van Heren1 het woord. Marc vroeg aan de kinderen wie er al doelpunten hadden gemaakt en er gingen vele vingers omhoog. En één van de kinderen liet zien hoe een doelpunt gevierd moet worden. HVCH is enorm blij met deze aanstormende talenten!


Het belangrijkste onderdeel van de ochtend was eindelijk aan de beurt. Om beurten werden de namen van de jonge voetballertjes opgeroepen. Van Milan Raijmaekers en Tim Kamp, beide spelers bij Heren1, kregen zij het voetbalcontracten een HVCH-sjaal. Met sjaal en contract werden ze gefotografeerd voor de sponsorwand. Alsof ze nu al in de eredivisie voetballen!

 

De derde helft vond plaats in de kantine. Daar kregen de jonge spelers een tasje gevuld met leuke voetbalgadgets. En natuurlijk ranja met wat lekkers. Er waren veel glunderende kinderen en trotse ouders. Wat een leuke manier om kennis te maken met voetbalvereniging HVCH!

 

Dezelfde avond maakte Milan Raijmaekers een doelpunt in de wedstrijd tegen Best Vooruit. Deze vierde Milan op dezelfde manier als ’s-ochtends werd voorgedaan door één van de jongste talenten van HVCH!

 

Bijzondere dank voor de diverse sponsoren die deze leuke ochtend mogelijk maakten: 


Nellen Schoonmaakdienst, Kamp Promogifts, Macron TechnicalSportswear, Club van 50 HVCH, Panna-magazine, Pannenkoekenhuis Heesch, Cafetaria Kerkstraat en BVO Top Oss.

De mini's met HVCH-trainer Marc van de Ven, Tim Kamp en Milan Raijmaekers
Toby Leuven met zijn eerste HVCH-contract
Milan Raijmaekers viert een doelpunt zoals de mini's hebben voorgedaan
Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen