Algemeen
27 september 2021
Extra van de bestuurstafel...
Lees verder...

Donderdag 23 september is het bestuur bij elkaar gekomen voor een vergadering die geheel in het teken stond van de jaarcijfers. Het financiële jaar van de voetbalclub loopt van 1 juli t/m 30 juni. Onze penningmeester heeft de jaarcijfers de afgelopen weken opgemaakt en deze tijdens de bestuursvergadering met het bestuur gedeeld. 

 

Naast terugkijken naar het seizoen 2020/21 is tijdens de vergadering gekeken naar de begroting voor 2021/22, dit zal de komende periode verdere invulling krijgen.

 

De jaarcijfers 2020/21 en de begroting 2021/22 zullen eerst ter controle aan de kascommissie gepresenteerd worden en vervolgens tijdens onze ledenvergadering verantwoord worden aan de leden. HVCH is niet alleen aan de leden verantwoording verschuldigd, maar dient deze stukken ook in bij de KNVB. Vanuit de voetbalbond wordt toezicht gehouden op alle voetbalverenigingen.

 

Onze algemene ledenvergadering staat gepland op dinsdag 16 november. Schrijf deze alvast in je agenda, wij nemen je als bestuur graag mee in de financiële achtergronden en onze afwegingen/overwegingen hierbij.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 okt.
14:00 uur
NEC 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren