Senioren
10 juni 2018
G-team behaalt bronzen medaille op Special Olympics
Ze gingen voor goud en brachten brons mee. Lees hier over de laatste dag van het geweldige weekend van ons G-team bij de special olympics!

Een mooie terugblik van het team:

 

 

Vrij snel kwamen we er achter dat we in een hele zware poule zijn ingedeeld. Dat betekende dat we vandaag, op de laatste dag, volop aan de bak moeten, maar we hebben er alle vertrouwen in.

 

De eerste wedstrijd was tegen RKMSV Meijel. Dit werd een gelijk spel. Daarna moesten we tegen SV Raalte. Die kende we nog van gisteren. Toen hadden we gewonnen. Dat deden we vandaag weer. Het werd 3-1. De derde wedstrijd was tegen RKSV Wittenhorst. Dit was de favoriet van de poule. We kwamen met 1-0 achter te staan. Na 5 minuutjes speelde een speelster van Wittenhorst de bal terug op de keeper. En dat mag niet. We kregen een indirecte vrije trap en deze werd keurig ingeschoten. Het bleef bij een gelijkspel. Wat waren we hier trots op.

 

De vierde wedstijd was na de pauze. We zaten in een dipje. De tegenstander was Blauw-wit G1. Als we deze zouden winnen dan gingen we voor goud of zilver. Helaas werd deze wedstrijd verloren met 1-0.

 

Nu waren we afhankelijk van wat de anderen zouden doen. En natuurlijk moeten we de laatste wedstrijd zeker winnen. En dat deden we. Tegen Deltasports werd het 2-0. Wat waren we blij. We hebben een podiumplek te pakken en dat voor de eerste keer deelname aan de special olympics.

 

We kijken terug op een super weekend, waar fanatiek gevoetbald werd en ook veel plezier is gemaakt. Wat zijn we trots op iedereen.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen