Senioren
22 juni 2019
G1-team in het nieuw!
Het G1-team is voorzien van een prachtig nieuw tenue (gesponsord door Depot) én nieuwe trainingspakken (gesponsord door Akker Makelaardij). Wat zijn ze trots... Sponsoren bedankt!

De shirtsponsor Depot Heesch is een winkel in lifestyle en boeken met een horecagedeelte. Hier werken zo’n 20 jongeren met psychische problemen als dagbesteding. Van het bedienen in de horeca en de winkel tot het inpakken van producten en koken van maaltijden. Op zoek naar een leuk kadootje, een bakkie koffie met iets lekkers of een lunchpakket op vrijdag? Bij Depot ben je aan het goede adres!

 

Akker Makelaardij sponsorde de trainingspakken. Akker Makelaardij werd in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een all round , realistisch, professioneel, deskundig maar vooral persoonlijk makelaarskantoor met zes medewerkers.  Met een uitgebreid dienstenpakket, particuliere en zakelijke klanten en onze unieke Woonkrant, zijn ze uitgegroeid tot een begrip in Heesch en verre omgeving. Wilt u ook eens kennismaken, informatie of advies? De koffie staat klaar. U bent van harte welkom!

 

Wat zijn we trots op onze jongens en meiden van de G-teams. Vorig seizoen hadden we zoveel nieuwe aanmeldingen dat we de groep in twee teams moesten gaan indelen. Dat was geen makkelijke klus. Uiteindelijk zijn er twee mooie teams uitgekomen. Maar ja, dan heb je meteen een volgend probleem. Er moesten nieuwe sponsors gezocht worden voor de G 1. Gelukkig waren die vrij snel gevonden. Waardoor de G1 in het nieuw gestoken werd en zo kon gaan voetballen in de eerste klasse. Daar werd door het team tegenop gezien. De eerste klasse is nog eens wat om daar ingedeeld te worden...! Dan word er erg veel van je verwacht. Zowel op voetbal gebied, maar ook op mentaal gebied. Het was even wennen. Er werd nog wat geschoven binnen de teams, maar er werd bij het einde van het seizoen een mooie derde plek neergezet. Daar mogen ze trots op zijn!!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
08 dec
14:00 uur
HVCH 1
Alverna 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren