Algemeen
28 juni 2022
Geslaagde reünie 50 jaar Vrouwenvoetbal
Oranjeshirt Kirsten van de Ven als aandenken

Op zaterdag 18 juni was het HVCH sportpark goed gevuld met een grote schare oud-HVCH speelsters. In het kader van '50 jaar vrouwenvoetbal HVCH' stond een reunie op het programma, waar heel wat jaargangen acte-de-presence gaven. Het werd een gezellige bedoening waarbij heel wat oude herinnerineringen opgehaald werden. Van hoe het allemaal begon 50 jaar geleden, tot aan de laatste ontwikkelingen van een bloeiende vrouwen-voetbaltak binnen HVCH.

 

Ook prominente, succesvolle voetbalsters met een HVCH-verleden waren deze middag present: Kirsten van de Ven, Melanie Bros en Lobke Loonen.

Kirsten van de Ven, manager voertbalzaken bij de KNVB met de 'roots bij HVCH' was present en hield een vlammende toespraak. Als verrassing en aandenken aan het vrouwen-50 jubileum werd een Oranje-shirt van Kirsten met haar voetbalschoenen onthuld in de HVCH kantine. Een mooie inspiratie voor al die jonge meiden en vrouwen die bij HVCH onze mooie sport beoefenen!

 

Het was een gezellige boel, deze zaterdag. Een mooie reunie waaruit wel blijkt hoe het vrouwenvoetbal al 50 jaar leeft in Heesch!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 sep.
14:30 uur
HVCH
Halsteren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
24 sep.
11:30 uur
HVCH VR1
Woezik VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes