Jeugd
6 maart 2023
Gezocht: hoofdtrainer meisjeselftal (MO20)
Bekijk deze vacature…

De TC Vrouwen en meisjes is in de ontwikkeling naar een volwaardige vrouwen- en meisjesafdeling binnen HVCH. Daarvoor zijn we op zoek naar een hoofdtrainer voor het hoogste meisjeselftal (MO20).

 

Het hoogste jeugdteam wordt gezien en behandeld als ontwikkelingsteam. Je zal als hoofdtrainer ook de trainers van de jongere meisjesteams ondersteunen. Op deze manier willen we de gehele meisjesafdeling naar een hoger niveau brengen. 

 

Er wordt verwacht dat je het team twee keer per week traint en op de speeldag (zaterdag) begeleidt en coacht. Tevens wordt van je verwacht dat je het team voorbereid om uiteindelijk onze vrouwenelftallen te versterken. Daarbij is het streven dat iedereen op het eigen niveau kan spelen, dit kan binnen HVCHzowel prestatief als recreatief. 

Wij zoeken iemand met trainingsdiploma's en bij voorkeur iemand die ervaring heeft met het trainen en begeleiden van meisjeselftallen. We zien graag iemand met een gedreven instelling die ons verder kan helpen met de ontwikkeling van onze vrouwen- en meisjesafdeling.


Je werkt binnen de kaders van HVCH en zal samenwerken met de TC vrouwen en meisjes. De technische commissie is tevens je eerste aanspreekpunt binnen de vereniging. 

 

Ben jij degene die wij zoeken of wil je meer informatie middels een oriënterend gesprek, stuur dan jouw motivatie naar tcvrouwenmeisjes@hvch.nl.


Sportieve groet, 

 

TC vrouwen en meisjes 
Robert, Anita, Danique en Cor  

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 dec.
14:30 uur
HVCH
EVV Echt
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 dec.
13:00 uur
FC Tilburg VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes