Algemeen
5 september 2018
Grote Clubactie 2018
Zaterdag 15 september 2018 is weer de start van de Grote Clubactie. Lees verder.

Ook dit jaar doen wij weer mee. Vorig jaar zijn er veel loten verkocht, maar het kan altijd beter! Wij rekenen daarom op jullie enthousiasme en hopen dit jaar een record te kunnen verbreken. De opbrengst wordt dit jaar besteed aan:   

 

Inrichting speeltuin en buitenruimte

 

Het jeugdteam dat de meeste loten verkoopt ontvangt consumptiebonnen en de beste individuele verkopers ontvangen een aardigheidje. Van alle leden, ook leiders/-leidsters, wordt verwacht dat zij minimaal één lot (ver)kopen.  

 

DOE JE BEST EN HEEL VEEL SUCCES!

 

De boekjes met begeleidende brief liggen zaterdagmorgen 15 september klaar in het wedstrijdsecretariaat. Voor de pupillen JO-7 t/m JO13 en MO-13 is er per lid een boekje in de envelop, voor de overige teams (jeugd JO14 t/m JO en MO-19 en Senioren) 1 boekje per team.  

 

Het verzoek is, vooral aan de jeugdleiders, om zaterdag 15 september zo snel mogelijk de boekjes op te halen in het wedstrijdsecretariaat en uit te reiken aan de pupillen zodat deze zo snel mogelijk met de verkoop kunnen starten. Ook de Hockeyclub en badmintonvereniging gaan verkopen, dus probeer als eerste te zijn.

 

Allen alvast bedankt voor jullie medewerking, namens H.V.C.H. Grote Clubactie 2018

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen