Algemeen
19 januari 2021
Harold van Munster benoemd tot erelid
Lees verder...

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 19 januari 2021 is besloten Harold van Munster te benoemen tot erelid van de vereniging.

 

Harold was vele jaren (van 1998 - 2021) bestuurslid op verschillende terreinen. Zo was hij jaren bij sponsoring en facilitaire zaken betrokken. Ook was hij vice-voorzitter en zeer nauw bij de nieuwbouw van het clubgebouw betrokken. Vele, vele uren was hij op het HVCH-terrein te vinden, op het veld om zelf te voetballen of voetbal te kijken en in het clubgebouw om te vergaderen of om een pilsje te pakken. Zijn gezin heeft hem vele uren moeten missen, maar gelukkig zijn zijn vrouw Tanja en de kinderen ook echte HVCH-ers.

 

De onderneming Van Munster is al vele jaren trouwe hoofdsponsor voor de jeugd en eigenlijk is het voor de broers Harold en Jan alleen maar belangrijk dat de sponsoring ook echt bij de jeugd terechtkomt.

Harold is zelf nog actief als voetballer in het 11e en ook trainde hij enkele jaren het team van zijn zoon. Tijdens het voetbal is hij vol passie op en rondom het veld. Maar tijdens de derde helft is hij alles weer vergeten en vindt hij het erg leuk en gezellig om met andere voetballers na te praten en een drankje te doen.

 

Tot slot nog enkele eigenschappen waarvan HVCH heeft mogen genieten: zeer behulpzaam, staat altijd klaar met raad én daad, ondernemend, rationeel, open voor verandering, mensenmens. 

 

Harold ontving uit handen van voorzitter Laurens Gloudemans een ludiek "aandenken" gemaakt van afval (maar afval bestaat niet volgens Van Munster) en een mooie bos bloemen voor Tanja. De boodschap mag duidelijk zijn; Harold, bedankt voor je vele jaren inzet voor en betrokkenheid bij HVCH! 

 

HVCH feliciteert Harold van harte met dit zeer gegunde erelidmaatschap en wenst zijn opvolger Jeroen Verstegen heel veel succes en plezier bij onze voetbalvereniging! 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren