Algemeen
8 januari 2022
Heidag bestuur
Lees verder...

De feestdagen zijn achter de rug en zoals we hebben gehoord tijdens de persconferentie kunnen de trainingen komende week weer gedeeltelijk hervat gaan worden. We hopen dat we op korte termijn weer allemaal tot voetballen toe gaan komen.

 

Voor HVCH is het een speciaal jaar, we hebben een jubileumjaar. Dit jaar bestaat de club 90 jaar en vieren we ook dat het vrouwenvoetbal bij HVCH 50 jaar bestaat. We hopen dat corona het toelaat om de nodige festiviteiten te organiseren.

 

Als bestuur zijn we het nieuwe jaar gestart met de eerste heidag van dit seizoen. Een dag waar we als bestuur afstand nemen van de waan van de dag en kijken naar wat we het afgelopen jaar bereikt hebben. Wat ging goed en wat kon beter. Ook wordt er vooruit gekeken. Waar liggen onze prioriteiten, wat willen we de komende tijd bereiken. Maar ook wordt er op zo’n dag verder vooruit gekeken. Zijn we fit voor de toekomst?

 

We zien dat we dit seizoen meer jeugdtrainers hebben dan ooit te voren. Dat is goed te zien. We kijken met een heel goed gevoel terug op de teamdag van het voorjaar. Maar we maken ons ook zorgen richting de toekomst. We hebben nog vele vacatures, welke moeilijk ingevuld worden. Zonder vrijwilligers kunnen we de club niet draaiend houden.  Hier zullen we de komende tijd meer aandacht aan gaan besteden.

 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
30 jan.
14:30 uur
HVCH 1
Juliana Malden 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren