Algemeen
27 maart 2022
Heidag bestuur
Lees verder...

Op zaterdag 26 maart heeft het bestuur van HVCH weer een heidag gehouden. Een dag waarbij het bestuur afstand neemt van de waan van de dag. Het thema voor deze dag was DUURZAAM VERENIGEN. 

 

In het middagprogramma hebben we 20 gasten vanuit de club verwelkomd. Leden van de club uit diverse geledingen, wat een mooie dwarsdoorsnede van de club vormde.

Vanuit de geledingen zijn de actualiteiten die op dit moment spelen binnen de club kort toegelicht, zie hieronder:

 

-  “Maatschappelijk en sportief Goed bezig!”:
Sport binnen de gemeente naar een hoger niveau tillen op vele vlakken. HVCH is hierin betrokken, in samenwerking met de hockeyclub MCH in Heesch. Alle leiders en trainers komen aan bod door professionals bij hoe om te gaan met ‘bijzondere’ jeugd. Ook richten we ons op kinderen van de basisschool die nog niet sporten. Als voetbalclub richten wij ons op de meisjes, de hockeyclub richt zich op de jongens. Gezondere sportkantine. Wat kan er naast het huidige assortiment nog toegevoegd worden.

- Jubileum programma:
De commissie is vertegenwoordigd door jeugd, vrouwen, senioren en bestuur. Afgelopen zondag is de aftrap geweest voor het jubileum van de vrouwen. Het programma is bekend en wordt toegelicht in de komende editie van Blauw Gras, welke in april verschijnt.

- Welkom bij de club: mini’s!
Er wordt gewerkt aan een welkomstpakket voor de mini’s. In mei zal er een speciale ochtend worden georganiseerd.

- Voetbalzaken:
Er gebeurt in alle geledingen een heleboel. We zijn bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen voor de invulling van trainers etc. We zijn blij dat alle teams weer lekker aan het voetballen zijn. Bij de jeugd wordt er al weer vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen.  Er is een pilot gedraaid in de jongste jeugd met een hoofdtrainers. Dit zal volgend seizoen uitgebreid gaan worden.

- Facilitaire zaken:

  • Kantine: We zijn bezig met een uitbreiding van het assortiment met gezonde broodjes. 
  • Terras: Er liggen plannen om tussen gebouw en het hoofdveld een terras te realiseren. Dit zou voor het internationaal toernooi in april gerealiseerd moeten zijn. Daarnaast wordt hierbij gewerkt aan opslag voor de terrasspullen, maar ook netjes wegwerken van de containers.
  • Zonnepanelen: Rabobank is bezig met verduurzamen en houdt hiervoor een hele mooie actie. HVCH heeft zich hiervoor aangemeld. Tot 31 maart kan er nog op gestemd worden. Nog niet gestemd? Doe het alsnog en help HVCH aan zonnepanelen!
  • Sfeerbeleving: Een groep vrijwilligers is hier mee bezig. Er is in de kantine al een verlicht HVCH-logo geplaatst. Boven de trap naar de kantine is de start al gemaakt van een mooie aankleding en de lange wand bij de toiletten wordt ook nog aangepakt.

- Algemene zaken:

  • Zicht op vacatures: We zijn bezig om alle vacatures in kaart te brengen.
  • Sponsoring: Hier is een werkgroep mee bezig. Hoe kunnen we onze sponsoring beter op de kaart zetten? Hierin wordt gekeken naar een samenwerking met de Stichting Promotie HVCH.
  • Werkgroep Sportlink: onze administratie doen we via dit systeem. Een systeem waar meer mee kan, dan wat we nu doen en op een slimmere manier. Een groep vrijwilligers is aan het kijken hoe we hier nog beter gebruik van kunnen maken.
  • Internationaal toernooi: Met Pasen voetballen alle meiden zoveel mogelijk in Heesch, vanwege het jubileum van het vrouwenvoetbal. Het wordt weer een groot toernooi. De andere teams zullen in grote getalen in de regio deelnemen.

 

Na een inkijk van wat er speelt binnen de geledingen zijn we als in groepen uiteen gegaan, met als aandachtspunt ‘hoe bereiken we het ‘anonieme, onbekende, onbenutte potentieel aan vrijwilligers?’ Hierin zijn veel ideeën naar voren gekomen.

Maar hier moet ook absoluut een gevolg op komen, want het blijkt toch steeds moeilijker om de noodzakelijke functies ingevuld te krijgen. We moeten verder kijken hoe we de opgedane ideeën verder uit kunnen werken. Het bestuur gaat daar mee aan de slag en is harstikke blij met de oogst aan ideeën die door de groep naar voren is gebracht.

Ongetwijfeld leven er nog genoeg ideeën meer onder jullie als leden. Laat van je horen en spreek een bestuurslid aan, ieder idee is waardevol!

 

Zonder ons allen wordt het lastig om duurzaam te verenigen. Met zijn allen gaat dit zeker lukken!

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
maandag
06 jun.
14:30 uur
SV TOP 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren