Algemeen
14 juni 2021
Heidag bestuur over communicatie
Lees verder...

Drie keer per seizoen heeft het bestuur een zogenaamde heidag. Hierbij kijken we naar de onderlinge samenwerking en de samenwerking verenigingsbreed. We spreken vooral over het HOE: hoe doen we dingen en niet zozeer over wat we doen. En doen we de goede dingen?

 

Zaterdag 5 juni was de laatste heidag van dit seizoen. Deze stond in het teken van de interne communicatie: een breed maar belangrijk onderwerp. ’s Ochtends hebben we met name gekeken naar wat goed gaat en wat beter kan. Een korte samenvatting:


Wat gaat GOED:

·       De kwaliteit van de nieuwberichten die via de website en social media gedeeld worden.

·       Ons clubmagazine Blauw Gras, een visitekaartje voor onze club.

·       Een eerste begin is gemaakt met het delen van zaken van de bestuurstafel via de website.

·       Organiseren van aparte bijeenkomsten voor groepen leden/vrijwilligers zoals leiders, gelieerde stichtingen en heisessie bestuur.

·       De plannen die er liggen voor een welkomstpakket zien er veelbelovend uit.

 

Wat kan BETER:

·       Berichten via website en social media kunnen nog meer gelezen worden. Vraag is hoe?

·       Op een makkelijke manier de juiste mensen bereiken.


In de middag is gesproken met een aantal vrijwilligers die betrokken zijn bij de communicatiekanalen van de club. 
Hierbij hebben we een aantal PRIORITEITEN bepaald, waarmee we aan de slag gaan:

·       Verdere verdieping in Sportlink: hét programma voor sportclubs met veel mogelijkheden zoals bv ledenadministratie, communicatie naar leden en financiën. Belangrijk is daarom dat we van alle leden de juiste gegevens hebben. Zorg ervoor dat jouw juiste gegevens (adres, telefoonnummer en mailadres) bij de ledenadministratie bekend zijn! Dat kan via ledenadministratie@hvch.nl .

·       Welkomstpakket. Een groepje enthousiaste vrijwilligers ontwikkelt momenteel het welkomstpakket voor nieuwe leden. Hiermee ontvangen ze een warm welkom én alle belangrijke informatie van onze club. Gestart wordt met een welkomstpakket seizoen 2021-2022 voor alle mini’s. Dit wordt later uitgebreid.

·       Teamdag 3 juli aanstaande: de start voor alle jeugdleden en hun ouders van het nieuwe seizoen. Met een kennismaking en het maken van onderlinge afspraken, zodat in september goed voorbereid het nieuwe seizoen kan starten. Een mooie kans om informatie vanuit de club met hen te delen.

·       Invullen vacatures. Er zijn een aantal vacatures, bv. secretaris en jeugdcoördinatoren. Heb je belangstelling voor een vacature, meld je dan bij een van de bestuursleden.


De heidag van 5 juni was zeer geslaagd.

Het blijkt ook maar weer eens ‘met vele handen maakt men licht werk’.  Meer vrijwilligers blijven altijd welkom.

 

HVCH dat zijn wij!!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
dinsdag
10 aug.
20:00 uur
JULIANA'31
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren