Algemeen
9 september 2018
Help HVCH aan nieuwe spelmaterialen
Ook dit jaar doet HVCH weer mee met de Rabobank Clubkascampagne. Lees verder.

We doen mee voor de aanschaf van nieuwe spelmaterialen. Deze gebruiken we voor de jaarlijkse voetbalweek, de spelletjesmiddagen en de techniektrainingen. De huidige materialen zijn al 10-15 jaar in gebruik en aan vervanging toe.

 

Wat is de Rabobank Clubkascampagne?

Dit jaar stelt Rabobank Oss Bernheze € 300.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren.

 

Wie kunnen er stemmen?
Als lid van de bank ontvang je per post een code waarmee je kan stemmen. Van dinsdag 11 september tot en met maandag 24 september 2018 breng je via een site je stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde vereniging mag worden uitgebracht.

 

Stem op HVCH!

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op onze club. Ook kan je in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Oss Bernheze en vragen of zij op HVCH willen stemmen. Alvast bedankt!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen