Jeugd
25 februari 2024
HO Emiel de Haan stopt einde seizoen bij HVCH
lees verder...

HO Emiel de Haan stopt einde seizoen bij HVCH

 

Hoofd Jeugdopleiding Emiel de Haan zal HVCH aan het einde van het seizoen gaan verlaten.

 

Eerder was al bekend geworden dat Emiel in de zomer gaat stoppen als trainer van JO19-1, nu kunnen we mededelen dat Emiel ook zijn activiteiten als HO bij HVCH deze zomer zal beëindigen.

 

Emiel is vijf jaar vol passie actief geweest als HO en in die tijd is er veel bereikt. Er is gestructureerd gewerkt aan het ‘van onder af aan’ ontwikkelen van de voetbaltalenten van onze jeugdspelers. Ook is er veel aandacht geweest voor het opleiden en begeleiden van onze eigen jeugdtrainers en het neerzetten van een voetbaltechnische organisatie. Er is een goede basis gelegd waarop HVCH de komende jaren verder zal bouwen in het opleiden en ontwikkelen van onze jeugd, met als doel maximale doorstroming naar de seniorenteams waarbij plezier en sportiviteit centraal staan.

Het bestuur wil Emiel hartelijk danken voor alle inzet afgelopen jaren en wenst hem het allerbeste voor de toekomst, zowel privé als op voetbalgebied.

 

Door het vertrek van Emiel ontstaan er vacatures voor de functie van Hoofd Jeugdopleiding en ook trainer JO19-1. Het bestuur gaat op zoek naar goede vervangers om de ingezette voetballijn voort te zetten. Vacatures zullen op korte termijn gesteld worden. We willen hierbij geïnteresseerden oproepen hierop te reageren, zeker ook vanuit de eigen vereniging!

 

Namens het Bestuur,

Joris Priem, Bestuurslid Voetbalzaken

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
21 apr.
14:30 uur
Nemelaer
HVCH
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
21 apr.
12:15 uur
Nooit Gedacht VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen