Jeugd
14 december 2022
Hoofdtrainer HVCH JO13-1 steunt zijn team ook als sponsor
Lees verder...

Hoofdtrainer Henri Boeijen steunt zijn JO13-1 niet alleen op het veld door dik en dun, ook daar buiten. Als sponsor zorgde hij voor nieuwe ballen, nieuwe trainingspakken, een sponsorbijdrage voor een middagje bowlen en alsof dat niet genoeg is trakteert hij ‘zijn jongens’ ook regelmatig op een frietje…

 

Op de borst van het blauw-witte shirt van de JO13-1 prijkt ‘Graskunst’, specialist in de aanleg van kunstgras-sportvelden. Graskunst realiseert projecten in binnen- en buitenland: voetbalvelden, korfbalvelden, hockeyvelden en zelfs complete padelbanen. Ook het nieuwe kunstgrasveld van HVCH is aangelegd door Henri! De gloednieuwe Derbystar-ballen zijn gesponsord door 't Boeijke Bouw & Infra Service.

 

Na een pittige eerste seizoenshelft in de 2e Divisie, waarin de ploeg meer punten had verdiend, staat het vizier van het team op revanche na de winterstop. Bij trainingen en wedstrijden wordt Henri regelmatig ondersteund door Kenny van Uden en Edwin van den Akker. Met zo’n bevlogen technische staf en de teamgeest bij de jongens, gaat dat een zonder twijfel een prachtige tweede seizoenshelft worden!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 dec.
14:30 uur
HVCH
EVV Echt
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 dec.
13:00 uur
FC Tilburg VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen en Meisjes