Senioren
27 mei 2019
HVCH 1 sluit seizoen af met gelijkspel
Tegen Best Vooruit behaalde HVCH gisterenmiddag een gelijkspel (2-2). De wedstrijd was vooral bijzonder omdat het de laatste wedstrijd voor Tom Hekerman was voor het eerste elftal. Maar ook enkele ander spelers en trainer Maarten van Vugt namen afscheid.

De wedstrijd ging eigenlijk nergens meer over. Vorige week zorgde HVCH ervoor de nacompetitie te ontlopen. Ook voor Best Vooruit stond er niks meer op het spel (eindigde op een negende plek).

 

Tom Hekerman maakte deze week officieel bekend na dit seizoen te gaan stoppen met voetballen voor het eerste elftal. Hij scoorde helaas niet deze wedstrijd. (De doelpunten werden deze keer gemaakt door Robin Knapp en Roy Vissers). Ook voor Lars v Lee was het, na vier seizoenen, de laatste wedstrijd bij HVCH. Hij keert terug naar Avesteyn, maar scoorde voor HVCH vele doelpunten! De spelers Ken Bissels, Kevin Mugandu, Mustafa Siddiqi, Jordy Spooren en Quinsy Broers gaan de blauw-witten ook verlaten.

 

Jongens, allemaal bedankt voor jullie inzet voor onze club!

 

Verder bedanken we Gerby  Verhoeven voor zijn inzet als assistent-trainer van ons eerste elftal. Gerby kan zijn passie helaas niet langer combineren i.v.m. drukke werkzaamheden bij zijn werkgever.

 

HVCH wenst tenslotte Maarten van Vugt veel succes toe in zijn verdere trainerscarrière. 

 

Op naar het volgende voetbalseizoen in de Eerste Klasse!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen