Senioren
19 mei 2023
HVCH 2 onderuit in bekerfinale
Lees verder…

HVCH 2 heeft de beker niet mee kunnen nemen naar Heesch. In de finale tegen VV Schaesberg 2 werd na verlenging met 2-1 verloren.

 

Op Hemelvaartsdag vertrok een goed gevulde bus met spelers en supporters al vroeg vanuit Heesch richting Beek, waar Sportlandgoed De Haamen het strijdtoneel was van de districtsfinales van het bekertoernooi. Zowel HVCH 1, als HVCH VR1 strandden helaas al in de halve finale, maar met het 2e mocht HVCH dus alsnog een elftal afvaardigen. Dit was te danken aan overwinningen op achtereenvolgens Nooit Gedacht, DAW, Gemert en Boekel Sport. 

HVCH was de betere ploeg, maar toch was het Schaesberg dat op voorsprong kwam. HVCH wist wel vrij snel orde op zaken te stellen, Lars Kappen trok de stand gelijk met een bekeken schot. Met 1-1 gingen de spelers ook de rust in.

Na de onderbreking hadden de Heeschenaren weer het overwicht en gingen ze verder waar ze in de eerste helft mee begonnen waren: op zoek naar doelpunten. Deze vielen helaas niet meer in reguliere speeltijd, waardoor er verlengd zou gaan worden. 

In de verlenging gebeurde waar men al voor vreesde: HVCH liep tegen een counter aan. Een uitbraak van Schaesberg zorgde voor de 2-1 voor de Limburgers. HVCH liet het hoofd echter niet hangen en ging nog nadrukkelijker op zoek naar een treffer. Ondanks enkele kansen die de Heeschenaren nog creëerden met opportunistisch spel, wilde de bal er niet in. Daarmee viel het doek voor HVCH en keerden ze helaas met lege handen huiswaarts.

 

 

Bekijk het volledige fotoverslag op: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2023/Other/20230518-HVCH-2-VV-Schaesberg-2-1-2/

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
03 mrt.
14:30 uur
HVCH
Wittenhorst
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
03 mrt.
11:30 uur
HVCH VR1
V.V. Schaesberg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen