Senioren
20 maart 2019
HVCH 7 in het nieuw
Akker Makelaardij heeft de blauw-witten voorzien van een volledig nieuw tenue. Daarnaast heeft trouwe sponsor en clublid M.J. van de Ven Handel/Transport Bedrijfsbegeleiding het team tien nieuwe ballen gesponsord.

HVCH 7 speelt dit seizoen, door het kampioenschap van afgelopen jaar, in de 4e klasse. Het grote feest dat zij destijds gelijktijdig met de opening van het nieuwe clubgebouw van HVCH gevierd hebben, zal velen niet zijn ontgaan. Dit team bestaat al enkele jaren grofweg uit dezelfde kern. Met velen die ooit in de selectie gespeeld hebben, schort het hen niet aan kwaliteit. Toch verloopt het seizoen nog wat moeizaam. Dit komt door de vele afgelaste wedstrijden, waardoor het team nog maar 6 competitiewedstrijden gevoetbald heeft. Ondanks dit doen de mannen van HVCH 7 het vooralsnog zeer goed.

 

Het in 2004 opgerichte Akker Makelaardij is al 15 jaar een begrip in Heesch en omstreken. Bij Akker Makelaardij ben u aan het juiste adres voor deskundig advies wanneer u opzoek bent naar een nieuwe woning, u uw eigen woning wilt verkopen of wanneer u een officieel taxatierapport nodig heeft.

 

HVCH dankt Akker Makelaardij en M.J. van de Ven Handel/Transport Bedrijfsbegeleiding en hoopt op een succesvol seizoen voor HVCH 7. Eén ding is zeker, aan de kleding of het materiaal zal het niet liggen dit jaar.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 mei
14:30 uur
HVCH
Unitas'30
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
12 mei
12:15 uur
HVCH VR1
FC Tilburg VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen