Senioren
1 november 2021
HVCH beter dan Best
Lees het wedstrijdverslag (mét video)...

Wedstrijdverslag HVCH – Best Vooruit; zondag 31 oktober 2021

Uitslag 4-- 2

 

Na het doelpuntenfestijn van afgelopen week tegen NEC, moest HVCH deze zondag tegen Best Vooruit laten zien dat de hoge klassering in klasse 1C niet op toeval gebaseerd is. Na een minuut stilte naar aanleiding van het overlijden van HVCH lid en oud selectiespeler Jeroen van Dreumel ontspon zich een spannende pot: iedereen had er duidelijk zin in.


Trainer Roy de Haan stuurde dezelfde basis-elf de wei in, wetende dat hij nog een kwintet hongerige reservespelers achter de hand had. Het Heesche collectief begon furieus en na twee minuten was het al 1-0 door een strak schot van Jan van de Haterd. Een paar minuten later was het weer gelijk door een even bekeken schot van Tim Violet, die vlak daarna het veld moest verlaten met een arm uit de kom. Het tempo bleef hoog en het spel golfde op en neer. Het publiek genoot met volle teugen van deze sportieve pot vol inzet. HVCH was twee maal dichtbij uit corners, maar de Bestenaren kwamen in de 37e minuut op voorsprong. HVCH rechtte de rug onder leiding van ervaren krachten Willem Roefs en Roy Vissers, en binnen de minuut was het weer gelijk via Milan Raymakers. 2-2 was de ruststand en het kon duidelijk nog alle kanten op.

 

Na rust waren de blauw-witten in staat vol gas door te gaan en moest Best in de achteruit. Milan Raymakers scoorde fraai zijn tweede van de middag, op aangeven van Duracell-wingback Sjoerd Schobbers. Verse krachten Stijn van den Hurk, Tom Hekerman en Tijmen Priem gaven de rood-zwarten geen lucht. Dit resulteerde in de 4-2 eindstand na een schitterende aanval afgerond door Stijn van den Hurk. Binnen was de buit voor de Heeschenaren, en wederom dik verdiend. Goed, beter, best. HVCH, dertien uit vijf.

 

Ook Dtv deed verslag van deze wedstrijd, bekijk hieronder de video of lees hier hun verslag!

 

 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren