Senioren
25 oktober 2021
HVCH dendert door
Lees verder...

Het ongeslagen HVCH moest deze zondag aantreden tegen hekkensluiter NEC uit Nijmegen. Zou de derde overwinning op rij volgen, na de overtuigende zeges op Alverna en FC Eindhoven, of zou er onderschatting op de loer liggen?

Het antwoord was al snel gegeven in het zonnige Goffert-park in Nijmegen: ook nu waren de drie punten voor de blauw-witten uit Heesch. Binnen het kwartier stond het al 0-2 door goede doelpunten van Tim Kamp (eerst op de lat en toen alsnog erin) en verdediger Joël van den Berg, die een corner direct op de pantoffel nam.

Bij rust waren de Heeschenaren al uitgelopen naar een comfortabele 0-4. Milan Raymakers maakte een mooie aanval over rechts prima af en Roy Vissers scoorde een kopie-goal van vorige week: vanaf de zestien met een krul in de linkerhoek. Trainer Roy de Haan kon in de rust rustig een kopje thee drinken en hoefde niets meer te doen.

HVCH begon de tweede helft zoals de eerste: na twee minuten lag de bal er al weer in. Tweede assist Sjoerd Schobbers, tweede goal Tim Kamp. Daarna begon het grote wisselen en kwamen alle reserve-veldspelers ook in actie. Tom Hekerman krulde een vrije trap fraai over de muur, waarna NEC ook nog een bal in eigen doel werkte. Pas in de 80e minuut creëerde NEC  de eerste echte kans en een minuut later scoorde Justin van Wijhe de Nijmeegse eretreffer, toen de buitenspelval niet goed openklapte. Invaller Michel van den Akker maakte tenslotte nog de 1-8. Geen spannende wedstrijd vandaag, wel drie dik verdiende punten waardoor HVCH met tien uit vier een uitstekende competitiestart kent.

Volgende week HVCH-Best Vooruit, dat wordt weer een spannende pot. Komt allen kijken!