Algemeen
23 november 2019
HVCH en N.E.C. tekenen partnercontract
Lees verder...

Zaterdagmiddag 16 november was het zover. Na enkele maanden van overleg werd het partnercontract tussen HVCH en N.E.C. getekend. De heren Iddo Roscher (manager speler, team en staf ontwikkeling) en Dominique Scholten (manager N.E.C. academie en Hoofd Jeugdscouting) waren namens de N.E.C. voetbalacademie aanwezig. Voorzitter Laurens Gloudemans en bestuurslid voetbalzaken, Joris Priem, ondertekenden namens HVCH het contract.

 

HVCH gaat samenwerken met de N.E.C. voetbalacademie met als doel om het algehele voetbalniveau van HVCH-spelers en -speelsters omhoog te krijgen. Daarvoor is structuur nodig van de jongste spelertjes tot en met de JO/MO-19. Maar betere spelers en speelsters opleiden vraagt ook meer van trainers en coaches. En daar zal N.E.C. voetbalacademie instappen. Door middel van informatie-uitwisseling en kennisoverdracht is er voor iedereen in de vereniging de mogelijkheid om beter beslagen ten ijs te komen. HVCH verwacht hiermee meer jeugdig talent de uitdaging te bieden om door te groeien naar het eerste elftal van onze club.

 

Zelf eens lezen waar de voetbalacademie van N.E.C. voor staat bij het aangaan van een partnership tussen N.E.C. en regionale clubs? Lees dan eens verder op: https://www.voetbalacademienec.nl/voetbalacademie/partnerclubs.htm

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren