Algemeen
13 maart 2019
HVCH heeft nieuwe Hoofd Opleidingen
HVCH stelt met ingang van het volgende seizoen de heer Emiel de Haan aan als Hoofd Opleidingen.

Emiel is 52 jaar en woont samen met Margretha en haar kinderen Renzo en Thirza in Oosterhout. Zelf heeft hij één dochter uit een eerdere relatie en is in het dagelijks leven werkzaam als Senior Financieel Adviseur op interim-basis.

 

Emiel komt over van de jeugd van Willem II (waar hij teammanager van de JO19 is). Daarvoor was hij onder meer actief bij Apeldoornse Boys (als Hoofd Opleidingen) en bij Vitesse (als teammanager en als regioscout). Als trainer in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 18 jaar is Emiel verbonden geweest aan CSV Apeldoorn, SDV Barneveld, Voorwaarts Twello en Schalkhaar.

Overigens is Emiel, ondanks dezelfde achternaam, geen familie van onze nieuwe hoofdtrainer Roy de Haan.

 

De functie van Hoofd Opleidingen vloeit onder andere voort uit het Prestatief Voetbaltechnisch Beleidsplan 2019-2022 zoals dat recentelijk is gepubliceerd. Het ontwikkelen van onze jeugdspelers en het optimaliseren van onze jeugdopleiding staat daarbij voorop. Emiel gaat de nadruk leggen op de voetbalontwikkeling vanaf de jongste jeugd (9 tot en met 13 jaar) met als doel een stevig fundament te creëren voor de vereniging.

 

Wij wensen Emiel veel succes als Hoofd Opleidingen bij onze vereniging.

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
26 mei
14:30 uur
Best Vooruit 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren