Jeugd
10 november 2022
HVCH-jeugd beleeft onvergetelijke avond op De Toekomst
Lees verder...

Woensdag 9 november was de dag waar de spelers, trainers en ouders van JO9-1 en JO9-2 lang naar uit hadden gekeken. Eindelijk mocht er aangetreden worden tegen de spelers van Ajax JO8.

 

Vroeg in de middag stond een heuse spelersbus bij HVCH gereed om iedereen van Sportpark De Braaken naar jeugdcomplex De Toekomst te brengen. Met 60 man sterk en voorzien van spandoeken en een echte trommel werden de spelers als ware professionals naar de plaats van bestemming gebracht. Onderweg werd er goed voor iedereen gezorgd. De Club van 50 had voor sportdrank en een gezonde snack gezorgd en Heerkens Groente & Fruit had een doos met heerlijk fruit gesponsord.


Aangekomen op De Toekomst, keek iedereen de ogen uit. Zo'n luxe kleedkamer was niemand gewend en ook de rest van de faciliteiten sprak tot de verbeelding. Na een gespannen warming-up, een laatste peptalk en het uitwisselen van de vaantjes, mochten de spelers eindelijk los. En wat was het genieten! De spelers vochten als leeuwen en maakten het de technisch vaardige en uitermate felle Ajax talenten behoorlijk moeilijk. Ze hebben in de hoofdstad geweten dat HVCH op bezoek was. 


De boys van JO9-1 speelden een zeer verdienstelijke eerste wedstrijd (6-4 verlies) en bleven zich ook tijdens de tweede, erg intensieve wedstrijd goed weren (8-3 verlies). JO9-2 boodt de watervlugge spelers van Ajax ook knap tegenstand en wisten tot hun plezier ook nog wat mooie doelpuntjes te maken (11-2 en 8-1 verlies). Na de wedstrijden waren de uitslagen al snel vergeten en overheerste de trots en het plezier.


Onder het genot van een goed verzorgd eetpakket van restaurant Wolters, keerde iedereen moe, maar voldaan huiswaarts. Behangen met een mooie medaille en in het bezit van een rugzak vol onvergetelijke ervaringen, arriveerde de spelersbus weer bij HVCH. Dankzij alle herinneringen, zal iedereen nog lang nagenieten en nog vaak terugdenken aan deze memorabele dag!

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 feb.
14:30 uur
HVCH
Moerse Boys
Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1
zondag
05 feb.
14:00 uur
Buitenveldert sc. VR1
HVCH VR1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren