Jeugd
20 juni 2018
HVCH MO17-1 is kampioen!
Maandagavond 11 juni is HVCH MO17-1 kampioen geworden ondersteund door een groot aantal supporters.

Nadat de eerste 6 wedstrijden in de competitie gewonnen werden, volgden er 2 gelijke spelen en werd de 1e kampioenswedstrijd in Schijndel helaas verloren. Maandag 11 juni werd dus een heuse kampioenswedstrijd gespeeld want ook tegenstander Constantia MO17-1 kon nog kampioen worden. Zowel HVCH als Constantia werden ondersteund door vele supporters wat voor een mooie sfeer zorgde op het hoofdveld.

De 1e helft ging gelijk op waarbij beide teams goede kansen kregen om de score te openen. De beide keepers hielden vakkundig hun doel schoon.

De 2e helft nam HVCH meteen het initiatief wat na ongeveer 10 minuten resulteerde in de 1-0. De druk was er hierna wat af en de meiden presteerde het om de score uit te breiden naar 3-0 waarbij de tegenstander niet of nauwelijks nog een kans gegeven werd.

Na het laatste fluitsignaal barste het feest los op het veld, in de kleedkamer en later op de avond nog in de kantine, tot we van Hans naar huis moesten ?.

Een speciaal woord van dank aan de speelsters en leiding van Constantia voor de zeer sportieve wedstrijd! Dit soort wedstrijden wil je iedere week wel spelen.

Meiden proficiat met het verdiende kampioenschap!