Senioren
26 mei 2024
HVCH neemt afscheid
... van vierde Divisie en veel spelers

HVCH heeft dit weekend afscheid genomen van de vierde Divisie. Na twee mooie jaren in deze klasse keren de Heeschenaren terug naar de eerste klasse, het niveau waar ze vele jaren actief zijn geweest. Degradatie was al niet meer te voorkomen en ook de laatste competitiewedstrijd tegen Best Vooruit ging op een voor dit seizoen kenmerkende wijze verloren: goed meespelen, zeker niet de mindere zijn, maar op het eind van de wedstrijd toch een doelpunt minder hebben dan de tegenstander.  Best Vooruit won in Heesch met 2-3.

 

De laatste wedstrijd stond ook in het teken van afscheid nemen van een groot aantal spelers: negen maar liefst! Jari van Erp (UDI’19) en Sven Roos (OJC) gaan hogerop, net als Sjoerd Schobbers die na 200 wedstrijden in HVCH 1 naar Blauw-Geel verkast. Voor de wedstrijd werd Sjoerd hiervoor nog gehuldigd. We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!

 

Verder gaat Hugo van den Nieuwenhof (terug) naar Erp en Samuel Eleonara na vele jaren in blauw-wit naar Margriet. En dan zijn er nog de nodige ‘stoppers’ bij HVCH 1: Aram Pusters stopt met voetballen, terwijl Joey Vissers en Michel van den Akker na jaren HVCH 1 lager gaan spelen in HVCH 3. En last but not least, ‘mister HVCH’ en aanvoerder Roy Vissers gaat na meer dan 250 wedstrijden na een mooie carrière nu ook echt stoppen. Mannen, bedankt allemaal!

 

Na de laatste wedstrijd werd ook de ‘enige echte mister HVCH 1’ gehuldigd: Willie Broeksteeg die al 40 seizoenen de leider is van het eerste team van HVCH, altijd samen met zijn Annie als cateraar en gastvrouw. Samen zijn zij al 40 jaar het vertrouwde gezicht van HVCH 1. Op naar de vijftig!

 

Een lang seizoen zit er op, tijd nu voor een welverdiende voetbalvakantie. Trainer Marc van de Ven gaat aan de slag met een jonge en enthousiaste groep spelers om een heel nieuw team op te bouwen. Een mooie uitdaging!

 

Een speciaal woord van dank ook aan Ruud Schobbers die jarenlang zo veel mooie foto's heeft gemaakt van HVCH 1!

 

 https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2024/HVCH-Heren-1/20240525-HVCH-1-Best-Vooruit-1-2-3 

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Eerstvolgende wedstrijd HVCH VR1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Jeugd
Hoofdsponsor Vrouwen