Senioren
16 april 2018
HVCH pakt de volle winst in bizar duel: 7-5
De toeschouwers bij het duel tussen HVCH en vv Gestel hebben waarschijnlijk qua scoreverloop het meest bizarre voetbalgevecht gezien ooit. Lees hier het wedstrijdverslag en bekijk de foto's.

De toeschouwers bij het duel tussen HVCH en vv Gestel hebben waarschijnlijk qua scoreverloop het meest bizarre voetbalgevecht gezien ooit. HVCH, gehandicapt door de talrijke geblesseerde spelers, begon de wedstrijd overtuigend en  scoorde al in de 5e minuut middels  rechtsachter Yannick v.d. Berg. Hij gaf vanaf 40 meter een voorzet die zo maar in het Gestelse doel verdween tot verbazing van iedereen en niet in het minst van hem zelf en de Eindhovense doelman Deniz Kalender. Daarna ging het rap en liepen de Heeschenaren met goed spel in de eerste helft zelfs uit naar maar liefst 7-0! Er waren prima goals van Joey Vissers 3x, Robin Knapp, Jordy Veld en Mustafa Sediqqi. vv Gestel kwam niet verder dan een schot op de paal van Reda Lechheb.

 

De thee in de rust leek voor  sommige HVCHers wel een slaapmiddel te hebben bevat  want de mannen van trainer Maarten van Vugt waren geen schim meer van de perfecte voetbalmachine uit het eerste bedrijf. De trainer had zijn spelers nog zo gewaarschuwd voor lichtzinnigheid maar dat was blijkbaar niet echt binnen gekomen. Bij vv Gestel was er toch een soort van eergevoel om niet met een zo verpletterende nederlaag  het Heesche sportpark te moeten verlaten. Er ontspon zich een bijzonder voetbalgevecht waarin de Eindhovenaren maar liefst vijf keer konden scoren en daarbij zeker een aantal keren geholpen werden door te laks optreden van de HVCH spelers. De winst van HVCH kwam niet in gevaar maar met het scoreverloop na rust waren de Heesche supporters niet bepaald tevreden.

 

Komende weken is HVCH vrij van spelen en ontvangt op 6 mei  Oirschot Vooruit in Heesch.

 

Foto's Ruud Schobbers: https://www.ruudschobbers.com/Soccer/2018/HVCH-Heren-1/20180415-HVCH-1-Gestel-1-7-5/ 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
24 mrt
14:30 uur
SC 't Zand 1
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren