Senioren
20 januari 2020
HVCH speelt gelijk tegen koploper
Lees verder...

Toch waren onze blauw-witten niet tevreden na afloop van de wedstrijd. Er had namelijk meer ingezeten...

In de eerste helft schoot Marco van Lokven na een half uurtje de 1-0 binnen en het was wachten op de 2-0, maar kort voor rust wist Alverna terug te komen door een fout van de keeper. Beide ploegen gingen met één doelpunt de rust in.

Helaas wist HVCH na de rust niet meer te scoren, ook al hadden ze het betere van het spel en speelden ze nog een gedeelte van de tweede helft tegen tien man. Roy Vissers had vlak voor tijd nog de 2-1 voor het inschieten, maar helaas miste hij.

Eindstand HVCH - Alverna : 1 - 1

Trainer Roy de Haan baalde als een stekker:  "Opnieuw laten we punten liggen. We scoren te weinig zelf en door persoonlijke foutjes geven we het dan weg. Tegen deze koploper hadden we meer verdiend en moeten laten zien".