Jeugd
26 juni 2020
HVCH Teamdag informatie
Lees verder...

De afgelopen weken hebben we gelukkig weer volop kunnen trainen. Heerlijk, na al die weken stilzitten in de corona-tijd. We hebben eerst met de oude teams getraind en later met alle kinderen uit dezelfde leeftijdsgroep. Hierbij hebben we veel gebruik gemaakt van ‘circuit trainingen’ waardoor alle kinderen dezelfde oefeningen hebben gedaan en door heel verschillende trainers begeleid en gezien zijn. Dit heeft ons, aangevuld met de informatie die tijdens het seizoen verzameld is,  waardevolle informatie gegeven voor de nieuwe teamindeling. Die is nu klaar: de coördinatoren en de trainers zijn er weer in geslaagd om een nieuwe indeling voor het komend seizoen te maken.

 

De nieuwe teamindeling zal op donderdag 2 juli gecommuniceerd worden door de coördinatoren. Via de mail krijgt iedereen dan te horen in welk team hij/zij ingedeeld is voor het seizoen 2020-2021.
Op zaterdag 4 juli wordt er een ‘nieuwe teamdag’ georganiseerd, waarbij alle teams in hun nieuwe samenstelling bijeenkomen bij HVCH. De verschillende lichtingen komen op verschillende tijden naar het sportpark. Wil je weten wanneer jij en je ouders welkom zijn om kennis te maken met je nieuwe team voor volgend seizoen? Klik dan hier voor het tijdschema!

 

Voor de jeugdteams tot en met JO13 is één uur uitgetrokken op het veld. Bedoeling is dat er een korte, leuke circuit-training gedaan wordt, gevolgd door een korte bijeenkomst van nieuwe teamleiding, spelers en ouders. Tijdens deze afstemming willen we zorgen dat iedereen elkaar leert kennen en dat er afspraken gemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Als er nog vacatures zijn voor het team, dan kunnen die dan ingevuld worden. 
Ook met de JO15 t/m JO19 teams komen we bijeen, maar er zal geen training georganiseerd worden.  Ook hier zijn ouders welkom op het sportpark.

 

Aan alle meidenteams zijn de indelingen al gecommuniceerd inmiddels. Er is afgesproken dat alleen de MO15 even naar HVCH komen op 4 juli aanstaande, maar niet zullen trainen. De overige meidenteams hoeven niet te komen, maar uiteraard is iedereen van harte welkom op ons sportpark! 

 

Zijn er eventueel nog vragen over de teamindeling of andere zaken, dan kunnen die op 4 juli aan de coördinatoren gesteld worden (nadrukkelijk niet eerder)
 

We rekenen er op dat iedere jeugdspeler met zijn/haar ouder(s) aanwezig is het aangegeven tijdstip op 4 juli. Het sportpark is dan weer toegankelijk (eindelijk!) voor publiek. Uiteraard blijven de gangbare corona-maatregelen van toepassing. Komt niet als u gezondheidsklachten hebt (of iemand in uw omgeving) en blijf afstand houden van elkaar.

 

Laten we er een mooie dag van maken op 4 juli!

 

Ter informatie:

Het sportpark is ook geopend op zondag 5 juli, zaterdag 11 juli en zondag 12 juli.  Daarna is het sportpark gesloten!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
dinsdag
10 aug.
20:00 uur
JULIANA'31
HVCH 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren