Jeugd
15 juni 2021
HVCH Voetbalweek 2021
Lees verder...

Goed nieuws: ook in 2021 willen we een voetbalweek organiseren. Deze vindt plaats van 26 juli tot en met 29 juli aanstaande. De voetbalweek is er voor de jeugdleden die in het seizoen 2020 – 2021 voetbalden in de JO10/MO10 tot en met JO15/MO15. Tijdens de voetbalweek zijn er voor uw kind allerlei voetbalspellen zoals voetvolley en een pannakooi. Maar er zijn ook spellen die niet in het teken van voetballen staan.

 

Gewijzigde opzet

Voor dit jaar hebben we gekozen voor een iets andere opzet in verband met corona. Dit jaar is er een programma voor een dagdeel per dag van maandag tot en met donderdag. Dit kan in de ochtend of in de middag zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers en de teamindeling. Er zal dit jaar dus géén lunch verzorgd worden.

Voor ieder kind is er een voetbaltenue (gewenste maten aangeven op het inschrijfformulier), bidon en een gymtas.  

 

Incasso inschrijfgeld voetbalweek

De prijs voor de voetbalweek 2021 bedraagt € 55. Dit bedrag zal worden geïncasserd via een incasso rond 9 juli. Wanneer het niet lukt het inschrijfgeld te incasseren vóór aanvang van de voetbalweek, kan uw kind niet deelnemen.

 

Inschrijfformulier

Vanaf 21 juni 2021 zal er een inschrijfformulier op de website komen waarmee u uw kind kunt inschrijven. Dit kan tot en met zondag 27 juni 2021. Daarna zullen we starten met de teamindelingen. Het inschrijfformulier kunt u in die periode vinden onder het kopje "Jeugd-Voetbalweek 2021" op onze website.  Vul het formulier volledig in aub!

 

Vrijwilligers gezocht!

Maar, zonder vrijwilligers kunnen we de voetbalweek natuurlijk niet organiseren. Graag willen we u vragen om mee te denken waar u ons kunt helpen. Vragen over de voetbalweek kunt u stellen via voetbalweek@hvch.nl

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
05 dec.
14:00 uur
HVCH 1
Leones 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren