Algemeen
9 mei 2019
HVCH volop in de media
Gisteren en ook vandaag staat HVCH volop in de media. Zowel de Mooi Bernheze Krant als het Brabants Dagblad besteden aandacht aan HVCH zaken...

Gisteren stond ik De Mooi Bernheze Krant al een mooi artikel over Fons van Schijndel. Na vele jaren van inzet voor HVCH doet hij nu echt een stapje terug (al hoeven we hem maar te bellen als er iets gedaan moet worden, want, zo zegt hij zelf in het artikel, hij is een moeilijke nee-zegger.)

 

Ook stond de nieuwe sponsor voor de JO 7-7/8 in het weekblad. Wijnen Meat heeft het team voorzien van mooie nieuwe tenues. Super fijn om te zien dat er weer een sponsor zich verbindt aan HVCH.

 

Ook een kort wedstrijdverslag van Alverna - HVCH is te vinden in De Mooi Bernheze Krant. Overigens won HVCH met 2-3 en pakte dus drie broodnodige punten mee naar huis.

 

Vandaag in het Brabants Dagblad het artikel van Jessie van Buul. Zij neemt na vele mooi jaren op het hoogste niveau afscheid van Dames 1. Als centrale verdedigster stopt ze week na week vele jonge getalendeerde vrouwen af (indien nodig met een overtreding!) Het seizoen eindigt op zondag 26 mei en ze is er trots op dat Dames 1 zich handhaafd heeft in de eerste klasse. Jessie zal echter geen defintief afscheid nemen van HVCH, want ze heeft al mooie plannen: trainen van de kleintjes van haar zus (al duurt dat nog wel een paar jaar)!  

 

HVCH bedankt nogmaals zowel Fons van Schijndel, Wijnen Meat als Jessie van Buul voor hun inzet en support!

 

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1
zondag
08 dec
14:00 uur
HVCH 1
Alverna 1
Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren