Senioren
8 oktober 2019
HVCH Vrouwen 1 boekt tweede overwinning op rij.
Lees verder...

Ondanks het zware veld, slechte weer en het zwakke voetbal, weet HVCH vrouwen 1 drie punten veilig te stellen. In de eerste helft creëerde HVCH weinig kansen, maar gaven gelijktijdig ook weinig kansen weg. Uit een onverwachte situatie creëert Lynn van Grinsven ruimte voor haarzelf en schiet strak links onder in de hoek de 1-0 binnen.

SSS’18 kwam sterk uit de rust, ging de tweede helft vol in de aanval en creëerde verschillende kansen. De verdediging van HCVH kon de opkomende ploeg lang tegen houden, maar in de 81e minuut viel uiteindelijk toch de verwachtte gelijkmaker. HVCH wist zich hierna toch weer op te peppen en 3 minuten later, in de 84e minuut, werd de 2-1 gescoord via een diagonaal schot van Bente van de Leijgraaf. Even later was het weer raak, want in de 88e minuut schoot Bente van de Leijgraaf op dezelfde manier de 3-1 binnen. De buit was binnen. Door een inschattingsfout in de achterhoede maakte SSS’18 uiteindelijk nog de 3-2, maar deze kwam te laat om nog verschil te maken.