Senioren
5 februari 2020
HVCH Vrouwen 1 start sterk na winterstop
Lees verder...

Afgelopen Zondag speelde HVCH Vrouwen 1 de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Het was afwachten of de vrouwen hersteld waren van de slechte wedstrijden van voor de winterstop.

 

Het complete team stond weer op het veld. HVCH stond met een zeer goede verdediging die geen kansen weg gaven. Eén verdedigend Antibarbari liet HVCH voetballen en dat ging de vrouwen goed af. Door een misverstand bij de achterhoede, stond het team verkeerd opgesteld en hier maakte Antibarbari direct gebruik van en kwamen de vrouwen van HVCH op 0-1 achterstand. Zelf kreeg de aanval van HVCH zeker 3 mogelijkheden om te scoren, maar waren ze niet scherp genoeg in de afwerking.

 

De tweede helft was voor HVCH. De vrouwen van HVCH hadden sterk de overhand en het was enkel wachten op de doelpunten. Uiteindelijk scoorde Lynn van Grinsven twee keer en een goede kopbal van Anne Leijen uit een corner bracht de stand uiteindelijk op een 3-1. HVCH Vrouwen 1 kan weer 3 punten bijschrijven en staan momenteel nog steeds op de 2e plek.

Laatste programma en uitslagen
Jeugd Senioren
Eerstvolgende wedstrijd HVCH 1

Geen wedstrijd op het programma.

Mijn teams
Klik op wijzig om 'Mijn teams' te bewerken.
Hoofdsponsoren